10:00 - 19:00
Без вихідних

Монітор ASUS XG349C (90LM06V0-B01A70)

  • Виробник: ASUS
  • Модель: XG349C
  • Наявність: В наявності
49899.00 грн.
Замовити в 1 клік
Ми передзвонимо Вам і уточнимо деталі
У комплект входить:
  • гарантійний талон
  • інструкція з використання
  • паковання

Опис

Надширокий геймерський монітор
ROG XG349C – це 34-дюймовий геймерський монітор з роздільною здатністю Ultra-wide QHD (3440х1440 пікселів) та піксельною щільністю 109 пікселів на дюйм, що забезпечує чітке та яскраве зображення. Незважаючи на свою геймерську орієнтованість, ця модель буде корисна і для продуктивної роботи, адже на її широкому екрані із співвідношенням сторін 21:9 можна зручно розмістити велику кількість вікон із програмами та панелей інструментів одночасно.

Монітор підтримує підвищену частоту оновлення екрана, завдяки чому усувається ефект розмиття об'єктів, що рухаються. Результат – чіткіша картинка в будь-яких динамічних іграх від шутерів до гоночних симуляторів.

Порт USB Type-C
Монітор має інтерфейс USB-C, що підтримує передачу відеосигналу по протоколу DisplayPort, виконує функції USB-концентратора для підключення периферійних USB-пристроїв і також може застосовуватися для заряджання мобільних гаджетів. Їм легко користуватися завдяки зручному роз'єму.

Підтримка стандарту DisplayHDR 400
Цей монітор підтримує технологію розширеного динамічного діапазону (HDR), що дозволяє виводити більше кольорів, ніж традиційні монітори. На його екрані ви зможете побачити найяскравіший білий і по-справжньому глибокий чорний колір. Пікова яскравість 400 кд/м2 відповідає вимогам сертифікації DisplayHDR 400.

Інтерфейси
Для підключення до джерел відеосигналу та різних пристроїв монітор пропонує сучасні інтерфейси DisplayPort 1.4 та HDMI 2.0, USB-хаб та порт USB Type-C.

Доставка і оплата

Доставка Новою Поштою

Швидкість доставки в будь-яке відділення Нової пошти в Україні фіксується оператором, але зазвичай не перевищує 1-3 календарних днів.

Готівкою

Оплата готівкою при отриманні товару.
Післяплатою на Новій Пошті (при собі необхідно мати паспорт або водійське посвідчення).

Visa и MasterCard

Оплата замовлення на карту Приват Банку.
Доставка товару можлива тільки після підтвердження платежу.

Відгуки

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано 
 Добре